Issues with PM's??

Forum News, Announcements and any issues you're having with the forum

Moderator: myglaren

User avatar
KP
Posts: 4415
Joined: 10 Jul 2006, 12:11
Location: Warrington
My Cars:
x 5

Issues with PM's??

Post by KP » 16 Jan 2010, 10:34

Trying to send some PM's and they seem to queue up in my outbox.

Is this normal behaviour as im sure they used to go straight to sent items??
0x
1996 Activa with Leather(S2!) AC & Sunroof PALLAS'd
XM 2.5td VSX Estate green 220k running Veg&stuff

User avatar
CitroJim
A very naughty boy
Posts: 38406
Joined: 30 Apr 2005, 23:33
Location: North Bucks
My Cars: A red Xantia Activa, a pretty blue Pug 207, a Giant TCR Bike and a Giant TCR Pro Bike.
x 695

Post by CitroJim » 16 Jan 2010, 10:39

The PM system is working OK Will but some others have reported issues with lost PMs. It may be because of the server crashes.

They will stay in the outbox until picked up by the recipient... That's normal behaviour...
0x
Jim

Please note I do not accept PMs...

User avatar
Xaccers
Posts: 7655
Joined: 08 Feb 2007, 00:46
Location: Milling around Milton Keynes
My Cars:
x 2

Post by Xaccers » 16 Jan 2010, 10:39

Outbox is where they go before they're read.
Once read they move to the sentbox.
So you're being ignored :P
0x
1.9TD+ SX Xantia Estate (Cassy) running on 100% veg
1.9TD SX Xantia Hatchback (Jenny) running on 100% veg for sale
Laguna II 2.0dCi Privilege (Monty)

DIY sphere tool

User avatar
DickieG
Monaco's youngest playboy
Posts: 4891
Joined: 25 Nov 2006, 10:15
Location: Buckinghamshire
My Cars:
x 11

Re: Issues with PM's??

Post by DickieG » 16 Jan 2010, 10:40

KP wrote:Trying to send some PM's and they seem to queue up in my outbox.

Is this normal behaviour as im sure they used to go straight to sent items??

They stay in your outbox until they have been read after which they move into your sentbox.
0x
14 BMW 535D Tourer
11 BMW F25 X3 3.0D Sport
06 C3 Desire 1.4
72 DS 21 EFi Pallas BVH