O2 investigations and forum issues

Forum News, Announcements and any issues you're having with the forum

Moderator: myglaren

User avatar
Xaccers
Posts: 7655
Joined: 08 Feb 2007, 00:46
Location: Milling around Milton Keynes
My Cars:
x 2

O2 investigations and forum issues

Post by Xaccers » 25 Mar 2011, 14:41

Just had a phone call from O2 boardband support asking if I can connect up the router that came with their service to investigate why some O2 customers can't access the site.
How's that for customer service? I've always been impressed with O2's tech support.

So, I've now got to find the original router, get it configured and connected up so they can run their tests.
This should be done over the weekend, most likely Sunday as I'm having a wisdom tooth out tomorrow so will be in no fit state.
There will be some disruption while I switch routers, but I'll post before I do anything.
0x
1.9TD+ SX Xantia Estate (Cassy) running on 100% veg
1.9TD SX Xantia Hatchback (Jenny) running on 100% veg for sale
Laguna II 2.0dCi Privilege (Monty)

DIY sphere tool

User avatar
Xaccers
Posts: 7655
Joined: 08 Feb 2007, 00:46
Location: Milling around Milton Keynes
My Cars:
x 2

Post by Xaccers » 29 Mar 2011, 19:53

There will be a minor outage at 9pm when I swap routers with the O2 one which I finally found.
0x
1.9TD+ SX Xantia Estate (Cassy) running on 100% veg
1.9TD SX Xantia Hatchback (Jenny) running on 100% veg for sale
Laguna II 2.0dCi Privilege (Monty)

DIY sphere tool

User avatar
Xaccers
Posts: 7655
Joined: 08 Feb 2007, 00:46
Location: Milling around Milton Keynes
My Cars:
x 2

Post by Xaccers » 30 Mar 2011, 21:22

Could O2 users please try and access the site directly and report back their success/failure, thanks.
0x
1.9TD+ SX Xantia Estate (Cassy) running on 100% veg
1.9TD SX Xantia Hatchback (Jenny) running on 100% veg for sale
Laguna II 2.0dCi Privilege (Monty)

DIY sphere tool